Drank en sportuitrusting gestolen bij voetbalclub FC Cristal uit Merchtem

Voetbalclub FC Cristal uit Merchtem heeft dit weekend inbrekers over de vloer gekregen. Ze gingen aan de haal met 13 bakken bier, sportuitrusting en een gereedschapskoffer. De daders zijn wellicht moeten vluchten, want ze hebben twee jassen achtergelaten. De politie voert een onderzoek.

"Het is al de vierde keer dat we te maken krijgen met inbrekers", zegt voorzitter Rudi Meersman van FC Cristalboys. "Vorig jaar haalden ze alle frigo's leeg en zaterdagmorgen was het weer prijs. De schade valt gelukkig nog mee. Ze hebben wel 13 bakken bier meegenomen, van frisdrank zijn ze afgebleven.  Alle chips is wel weg, een gereedschapskoffer ook en sportuitrusting zoals ballen. We hebben wel twee vesten gevonden van die mannen", zegt Rudi.  "De politie heeft die meegenomen voor verder onderzoek.  Een preventieploeg zou eens langs komen om te zien wat we kunnen verbeteren qua veiligheid om dergelijke diefstallen in de toekomst te voorkomen", zegt Rudi Meersman nog.

Meest gelezen