Zwaar verkeersongeval met takelwagen op Antwerpse ring

Op de Antwerpse ring is vanmorgen rond 6.30 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto die er in de richting van Nederland reed, botste tegen de vangrail en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een takelwagen die op de pechstrook stond en net bezig was met de takeling van een andere auto die in panne stond. Door het ongeval waren twee rijstroken in de richting van Nederland enkele uren afgesloten.

De auto die op de Antwerpse ring richting Nederland reed, week om een nog onbekende reden af van de weg. Hij botste eerst tegen de vangrail en daarna tegen een takelwagen die op de pechstrook een andere wagen aan het takelen was. De auto kwam met de voorzijde deels onder de takelwagen te zitten. 

De chauffeur van de auto, een man van 55 jaar, werd door de brandweer bevrijd en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de inzittenden van de auto die in panne was gevallen en net was getakeld, verkeerde in shock en werd ook naar het ziekenhuis gebracht.

Meest gelezen