De N76

 N76 tussen Genk en Oudsbergen tijd lang afgesloten door gaslek: "Leiding geraakt tijdens werkzaamheden"

In Oudsbergen was vanmiddag de N76 een tijd lang afgesloten door een groot gaslek. Tijdens werkzaamheden heeft een aannemer op de weg tussen Genk en Oudsbergen de leiding geraakt. De weg werd uit voorzorg afgesloten maar is inmiddels weer open. 

Het gaslek is rond 14 uur ontstaan, vlak langs de N76. "Een aannemer heeft daar een boring uitgevoerd en heeft daarbij de gasleiding geraakt", vertelt Karen De Smedt van de Brandweerzone Oost-Limburg. "Het gaat om een vrij groot lek, op een braakliggend stuk grond tegenover de Azaleastraat." 

De N76 werd uit voorzorg afgesloten van aan de rotonde met de Bedrijfsstraat ter hoogte van DHL tot aan het kruispunt aan de Weg naar Zwartberg."Netbeheerder Fluvius heeft inmiddels het lek weer gedicht. Het verkeer verloopt er weer normaal. 

Meest gelezen