Opnieuw dodelijk verkeersongeval aan station Antwerpen-Berchem

Aan het station Antwerpen-Berchem is voor de tweede keer in enkele dagen tijd een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. Een voetgangster werd er aangereden door een vrachtwagen die achteruit manoeuvreerde op het Burgemeester E. Ryckaertsplein. Vermoedelijk merkten noch de chauffeur, noch het slachtoffer het gevaar tijdig op.

Het slachtoffer, een vrouw van 55 jaar oud, was rond 7.15 uur te voet op weg naar de ingang van het station. De vrachtwagen zou achteruit een parking zijn opgereden. De politie onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval. De chauffeur van de vrachtwagen wordt nog verhoord.

Zaterdagochtend kwam op nagenoeg dezelfde locatie ook al een 19-jarige vrouw om het leven. Ook toen werd het slachtoffer aangereden door een vrachtwagen die achteruitreed.

Meest gelezen