Shopping 1 lanceert all-in concept "The Point"

In samenwerking met de stad Genk heeft Wereldhave België een nieuw informatie- en servicepunt opgericht in Shopping 1. Je kan er terecht voor toeristische informatie, maar ook voor een rolstoel, buggy en andere praktische zaken. "Ik denk dat we met dit concept klaar zijn voor de toekomst", zegt shopmanager Heidi Lenaerts.

Wie een platte batterij heeft of een pakketje moet opsturen kan vanaf vandaag terecht bij The Point. Wat begon als kleine infobalie is nu het servicehart van Shopping 1 geworden. "We hebben een uitleendienst voor rolstoelen en buggy’s, je kan hier kopies laten maken, een powerbank uitlenen en pakketjes voor Mondial Relay en GLS versturen", aldus Lenaerts.

Ook de toeristische dienst droeg haar steentje bij aan het project. "We kregen van bezoekers vaak de vraag voor meer informatie over bepaalde sites in onze stad", zegt schepen van Toerisme Karel Kriekemans. "Daarom hebben we in The Point een duidelijke plattegrond geplaatst waar alle locaties van onze stad opstaan en waar ook nog eens uitleg over gegeven kan worden." 

Meest gelezen