Ongeval Mechelen Nekkerspoel: vrachtwagen met kraan botst tegen brug

In Mechelen, aan het station Nekkerspoel, is een vrachtwagen met een lading raampartijen tegen een brug gereden. De kraan die op de vrachtwagen stond om de ramen van de vrachtwagen te tillen, botste tegen de brug en daarna ook nog tegen een bus van De Lijn. De chauffeurs van de vrachtwagen en de bus werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. 

Het ongeval gebeurde op de Nekkerspoelstraat aan de brug onder het station Nekkerspoel in Mechelen. De vrachtwagen kwam vast te zitten onder de brug van het station. De vrachtwagen en bus werden getakeld en er is een ingenieur ter plaatse om de stabiliteit van de brug te controleren. De Nekkerspoelstraat werd een tijd lang afgesloten, maar is nu terug vrij voor het verkeer. 

Meest gelezen