Radio 2

Vrouw in rolstoel komt om bij brand in appartement aan Dok Noord in Gent

Bij een zware brand in een appartementsgebouw aan Dok Noord, in Gent, is deze morgen een vrouw in een rolstoel om het leven gekomen. Dat laat het parket weten. Politie en labo zijn ter plaatse voor verder onderzoek.

Rond 9 uur ontstond er in Gent een brand in het appartementencomplex van Dok Noord, boven het shoppingcenter. Het vuur ging gepaard met een hevige rookontwikkeling. Getuigen konden zien hoe het slachtoffer in brand stond en geen kant uit kon. Een buurman slaagde erin om de brand te blussen. De hulpdiensten ontfermden zich meteen over de bewoonster, maar ze konden haar niet meer redden.

Over het slachtoffer is voorlopig weinig bekend. Het parket heeft een wetsdokter aangesteld en het labo en het afstappingsteam bekijkt samen met de brandexpert hoe de brand is ontstaan. De toegang tot het appartementencomplex is afgespannen met linten.

Meest gelezen