Foto: Radio 2

Man (41) overleden onder geparkeerde auto in Deurne, politie gaat uit van natuurlijke dood

In de Confortalei in Deurne is een man van 41 overleden onder een geparkeerde auto. Na onderzoek blijkt dat de man wellicht onwel is geworden en gevallen is. De politie gaat dus uit van een natuurlijk overlijden.

Rond 20 uur zag een patrouille van de politie een man gedeeltelijk onder een geparkeerde auto liggen in de Confortalei, vlakbij een bromfiets. "De man leefde nog op dat moment maar hij reageerde niet meer", vertelt Sven Lommaert van de lokale politie Antwerpen. "Een ziekenwagen en een MUG kwamen snel ter plaatse en probeerden de man nog te reanimeren, maar enkele minuten later bleek dat de man van 41 overleden was."

Aanvankelijk tastte de politie in het duister over wat er precies is gebeurd. "Er waren geen getuigen en op camerabeelden zagen we niets wat wees op een ongeval", zegt Lommaert. "Verder onderzoek later die avond en vannacht heeft uitgewezen dat de man onwel geworden is en gevallen is nadat hij was vertrokken aan een winkel. We gaan er nu dus van uit dat het gaat om een natuurlijk overlijden en een autopsie zal moeten uitwijzen of die stelling klopt."

Meest gelezen