Vooruit-voorzitter Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt hij zelf op Facebook. Hij moet in december geopereerd worden wegens een cyste op de nieren. Hij werd vandaag, op zijn verjaardag, voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis.

Partijwoordvoerder Niels Pattyn bevestigt de spoedopname en legt uit dat Rousseau problemen heeft met een cyste op de nieren. "Af en toe heeft de voorzitter acute pijn. Door te veel werken, weinig slapen en stress duikt die regelmatig op", aldus Pattyn. "Dan moet hij aan de baxter liggen om de pijn onder controle te krijgen."

Twee weken geleden werd Rousseau voor hetzelfde probleem ook al eens opgenomen in het ziekenhuis. In december volgt een operatie.

Meest gelezen