AP

Canadese popster Justin Bieber komt op 20 maart 2023 naar Sportpaleis in Antwerpen

De Canadese popster Justin Bieber komt op 20 maart 2023 naar het Sportpaleis in Antwerpen. Hij houdt er halt met zijn nieuwe wereldtournee "Justice", die loopt van mei 2022 tot maart 2023. Bieber zal in meer dan 20 landen optreden en 90 concerten geven. 

Op oudejaarsavond 2020 was er via livestream een eerste volledige optreden van Justin Bieber in drie jaar vanuit Los Angeles, tot groot plezier van de fans.  

De "Justice World Tour" volgt op het album "Justice", dat uitkwam in maart 2021 en het meest gestreamde album werd in 117 landen. "Justice", met daarop hits als "Anyone", "Lonely" en "Holy", is wereldwijd bijna 9 miljard keer gestreamd. 

De carrière van Bieber begon al op z'n 13e. Hij bracht 6 studioalbums uit en heeft al 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards en 21 MTV Europe Music Awards op zijn naam staan. Hij verkocht meer dan 80 miljoen platen. In augustus brak hij het langdurige record voor maandelijkse luisteraars op Spotify met meer dan 83 miljoen.

In september werd Justin Bieber nog uitgeroepen tot “artiest van het jaar” tijdens de MTV Video Music Awards (foto boven). Voor de MTV Europe Music Awards die gisteren werden uitgereikt, was hij 8 keer genomineerd, maar daar won hij geen enkele prijs. 

Meest gelezen