Jonas Ekstromer/TT

Twee jonge kinderen uit raam gevallen of gegooid in Stockholm, één van hen is overleden

Twee kinderen zijn zwaargewond teruggevonden voor een appartementsgebouw nabij Stockholm in Zweden. Volgens de politie zouden ze van een grote hoogte gevallen zijn, één van hen is intussen overleden. Twee mensen met een familiale band met hen zijn gearresteerd op verdenking van moord en poging tot moord.

De feiten vonden gisteravond plaats in Hasselby, in de buurt van Stockholm. Eén van de twee kinderen, allebei jonger dan tien, overleed afgelopen nacht in het ziekenhuis. Het andere ligt nog in het ziekenhuis met levensgevaarlijke verwondingen.

Vanavond is één van de twee verdachten, een vrouw, vrijgelaten door de politie. Desondanks is zij nog altijd een verdachte, liet de politie weten. De mannelijke verdachte ligt zelf ook in het ziekenhuis. Hij werd na de feiten gewond gevonden in één van de appartementen van het gebouw. Hij zou bij bewustzijn zijn en zo snel mogelijk verhoord worden.

Volgens de krant Expressen had de mannelijke verdachte de kinderen eerst met een mes gestoken vooraleer hij ze naar beneden gooide. Een voorbijganger vond hen en verwittigde de politie.

Meest gelezen