Weer leveringen aan Panos aan station Antwerpen-Berchem na twee dodelijke ongevallen

Sinds afgelopen weekend wordt weer geleverd aan broodjeszaak Panos aan het station Antwerpen-Berchem. Moederbedrijf La Lorraine was daarmee gestopt na twee dodelijke verkeersongevallen anderhalve week geleden. In overleg met de lokale politie is nu een veilige plek gevonden om te leveren.

Anderhalve week geleden lieten twee vrouwen het leven nadat ze aan het station Antwerpen-Berchem werden aangereden door een vrachtwagen die kwam leveren bij broodjeszaak Panos. De vrouwen werden gegrepen door de vrachtwagen die achteruit reed.

Het moederbedrijf van Panos, La Lorraine besliste daarop om de leveringen stop te zetten: "Pas als er duidelijkheid is over de oorzaak van de ongevallen en er een veilige oplossing is, zullen we de leveringen weer opstarten", klonk het.

Die veilige oplossing is nu blijkbaar gevonden. La Lorraine heeft in overleg met de lokale politie een veilige manier gevonden om de leveringen weer op te starten. Het bedrijf stuurde zelf ook een veiligheidsadviseur ter plaatse. Sinds afgelopen weekend wordt er weer geleverd bij de broodjeszaak.

Meest gelezen