Dodelijk verkeersongeval met twee vrachtwagens: N8 tussen Oudenaarde en Brakel afgesloten

Op de gewestweg N8 in Oudenaarde is een zwaar ongeval gebeurd, waar twee vrachtwagens bij betrokken zijn. Een van de chauffeurs is overleden. De weg tussen Oudenaarde en Brakel is op dit moment volledig afgesloten.

Rond 9.30 uur is op de N8, op het grondgebied van Leupegem, een ongeval gebeurd. In de bocht aan de vroegere steenbakkerij botsten twee vrachtwagens tegen elkaar. Een van de chauffeurs heeft het leven gelaten.

Door de aanrijding belandde een vrachtwagen in de gracht, terwijl het andere voertuig kantelde op de rijbaan. De brandweer moest ter plaatse komen om zeker een chauffeur te bevrijden. Over de omstandigheden waarin het ongeval is gebeurd, is nog niets bekend.

De gewestweg N8 tussen Oudenaarde en Brakel is afgesloten voor alle verkeer. Dat moet plaatselijk omrijden.

kasto80

Meest gelezen