Getty Images
Brand New Images

Feest met 1.800 bezoekers in Lievegemse discotheek Kokorico gaat niet door: "We kunnen niet anders"

Een groot evenement dat normaal morgen zou plaatsvinden in de Lievegemse discotheek Kokorico gaat niet door. Voor het evenement hadden al 1.800 mensen een kaartje gekocht, maar door de nieuwe coronamaatregelen ziet de organisatie het niet zitten om iedereen nog te testen voor aanvang van het evenement.

Verschillende organisatoren van evenementen en danscafés zien het niet zitten om dit weekend open te gaan volgens de nieuwe maatregelen. Zo zal het feest Work Hard Play Hard in discotheek Kokorico in Lievegem morgenavond niet plaatsvinden. Het feest was uitverkocht, zo'n 1.800 mensen hadden al een ticket gekocht.

"Gezien de beslissingen van het overlegcomité, kan de Work Hard Play Hard-party van morgen, vrijdag 19/11, jammer genoeg niet doorgaan", klinkt het op de Facebookpagina van de organisatie. 

"Met pijn in het hart"

"We hebben alles geprobeerd maar het is niet mogelijk om onze party en de sneltesten voor zo'n massa mensen op een goede, verantwoorde manier te laten doorgaan", staat verder nog te lezen. "Het is met pijn in het hart maar we kunnen niet anders dan afgelasten."

De organisatie stelt het evenement uit naar vrijdag 28 januari. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie toch een terugbetaling of waardebon wil, kan dat toch doen via de betaalwebsite van de organisatie.

kasto80

Meest gelezen