Tuur Roels met Lotte Stevens (de nieuwe Mega Mindy)

Nieuwe Mega Toby gevonden: "Cola Light"-man Tuur Roels (34) volgt Louis Talpe op

De acteur die de nieuwe Mega Toby zal vertolken is bekend: het wordt de 34-jarige Tuur Roels uit Aalst. Hij wordt de opvolger van Louis Talpe in de Studio 100-reeks Mega Mindy. Roels werd in 2010 nog verkozen tot Mister Belgium en was eerder ook al te zien als "Cola Light"-man, in een sensuele reclamespot. Hij zal samen met de nieuwe Mega Mindy, die vertolkt wordt door Lotte Stevens, voor het eerst te zien zijn in de Mega Mindy Show op 24 april 2022, in het Capitole in Gent. 

Tuur Roels is niet onbekend in de mediawereld. Naast Mister Belgium in 2010 werd hij dat zelfde jaar ook derde in de competitie van Mister Universe. Hij speelde ook mee in de Vlaamse tv-reeks "Allemaal Chris" en "Studio Tarara", en hij had een rol te pakken in de films "Lukas" en "Alleen Eline". Zijn grootste moment of fame kwam nadat hij gekroond werd tot "Coca Cola Light"-man in 2014. Hij speelde mee in een sensuele reclamespot waarin hij het gras afrijdt in bloot bovenlijf. 

Ik hou ervan om de fantasie van kinderen te prikkelen, dat ik dit nu als Mega Toby kan doen vind ik geweldig.

Tuur Roels, nieuwe Mega Toby

Zanglessen

Tuur Roels liet al via Studio 100 weten dat hij de nieuwe uitdaging helemaal ziet zitten: “Ik hou ervan om de fantasie van kinderen te prikkelen, dat ik dit nu als Mega Toby kan doen vind ik geweldig. Hopelijk kunnen we samen veel boeven vangen!”

Verder verklapte hij aan Het Laatste Nieuws dat hij alvast zanglessen volgt. "Ik ga van mezelf niet zeggen dat ik de beste zanger ben, maar ik kan wel toon houden”, stelt hij. “Tot nu toe zong Mega Toby niet, en heeft hij geen eigen liedjes. Wie weet komt daar verandering in.

Roels zal voor het eerst te zien zijn als "Mega Toby", samen met de nieuwe Mega Mindy, Lotte Stevens, op 24 april 2022. Niet op televisie, want voorlopig heeft Studio 100 geen nieuwe tv-afleveringen gepland. Hun debuut zal plaatsvinden in het Capitole in Gent, tijdens de "Mega Mindy show: de stemmendief". 

Meest gelezen