Populaire cafébaas Bizon stopt met volkscafé in Merchtem

In Merchtem stopt cafébaas Willy, alias den Bizon, met zijn café het Pandoerken. Een verrassing voor velen, het café is levend erfgoed in Merchtem. Toch besliste Willy Wijnants om het na volgend jaar over een andere boeg te gooien. Hij stapt de lokale politiek in. 

Sinds 1993 laat Willy Wijnants, alias den Bizon, de tapkraan stromen in café 't Pandoerken in Merchtem. Het café is erg populair, cafébaas Bizon zit niet om een grap verlegen en organiseerde tal van activiteiten. Van buikschuiven, tot kersenpit spuwen en allerlei weddenschappen tot goede doelen steunen, het gebeurde allemaal bij den Bizon. Willy is 63 en denkt nu aan een tweede leven in de politiek omdat hij vindt dat lokale politici veel meer buiten moeten komen tussen de gewone mensen. 

Luister hieronder naar het hele verhaal in de middag van Radio2 Vlaams-Brabant & Brussel.

Meest gelezen