Fanclub Evenepoel

Remco Evenepoel krijgt eigen fietsroute in Pajottenland

Na Eddy Merckx en Sven Nys krijgt nu ook wielrenner Remco Evenepoel een eigen fietsroute van de provincie Vlaams-Brabant. Een route van 94 kilometer lang doorheen het Pajottenland. 

Wielertalent Remco Evenepoel uit Schepdaal mag voortaan de R.EV 1703 Cycling Route op zijn naam schrijven. De fietsroute is 94 kilometer lang en loopt knal door het Pajottenland, thuishaven van de wielrenner, maar ook van Bruegel, de geuze en het Brabantse trekpaard. Je rijdt er door een landschap met enkele pittige hellingen, kasseistroken en mooie vergezichten. Een must voor elke Flandrien. 

Remco's favoriete plekjes

Op de fietsroute kom je trouwens ook de favoriete plekjes van Remco tegen. Zo is zijn supporterscafé "Café In de Rustberg" in Schepdaal een van de twee vertrekplaatsen voor de route. Ook aan de Paddenbroek in Gooik kan gestart worden aangezien de route een lus is. 

Hier vind je meer info over de R.EV 17003 Cycling Route.

Meest gelezen