Radio 2

Twee wagens rijden frontaal tegen elkaar in Deinze

In Deinze zijn twee wagens frontaal op elkaar gebotst. Na het ongeval moest de brandweer twee vrouwen, die gekneld zaten in hun wagen, bevrijden uit hun hachelijke positie. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het zware ongeval gebeurde rond 10.30 uur op de Heerdweg in Deinze. Twee wagens botsten frontaal tegen elkaar. Door de klap ging een van de auto’s over de kop, terwijl de andere wagen enkele meters verder tot stilstand kwam.

"In beide voertuigen zat een oudere dame", vertelt brandweerkapitein Hillert Bingé. "Ze zaten allebei gekneld en moesten door ons bevrijd worden. Gelukkig bleven ze allebei de hele tijd bij bewustzijn." De twee slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. De politie onderzoekt nu hoe het ongeval kon gebeuren.

kasto80

Meest gelezen