Radio 2

Auto botst tegen geparkeerde aanhangwagen in Berlaar: dak weggerukt, bestuurster klimt zelf uit wrak

In Berlaar is een auto tegen een geparkeerde aanhangwagen van een vrachtwagen gebotst. Door de klap werd het dak van de wagen weggerukt. De bestuurster kon nog zelf uit haar wagen stappen.

In de Bosstraat in Berlaar is vanochtend rond 2.15 uur een auto op een geparkeerde aanhangwagen van een vrachtwagen gebotst. Die stond naast de rijbaan. De auto is naar links afgeweken, van de rijbaan, en op de aanhangwagen gebotst. Het dak van de auto scheurde bij de klap helemaal open. 

Als bij wonder kon de bestuurster zelf nog uit de wagen geraken. De brandweer werd opgeroepen voor de bevrijding, maar dat was dus niet nodig. De bestuurster is wel naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

Radio 2

Meest gelezen