Radio 2

Fietser in levensgevaar na val in Heusden

Een fietser is levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval op de Laarnebaan in Heusden, bij Destelbergen. Rond 1.30 uur werd de man op straat aangetroffen tussen de twee op - en afrittencomplexen van de R4 in Heusden. Het slachtoffer werd niet aangereden, maar kwam ten val door een medisch probleem.

In Heusden, bij Destelbergen kwam een fietser ten val. Er is geen sprake van vluchtmisdrijf, maar alles wijst in de richting van een val na een medisch probleem. Het slachtoffer werd naast zijn fiets gevonden op het op- en afrittencomplex van de R4 deze nacht. Hij werd onmiddellijk afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de eerste berichten is de man er erg aan toe en verkeert hij in levensgevaar.

De Laarnebaan was een tijdje afgesloten voor verder onderzoek, maar is ondertussen weer vrijgemaakt.

Meest gelezen