Vluchtende spookrijder aangehouden na ongeluk op E17 in Destelbergen

Een Fransman van 39 is aangehouden na een ongeluk op de E17 in Destelbergen. Hij was met zijn wagen op de vlucht voor de politie en reed om zijn achtervolgers af te schudden in de verkeerde richting. De man wordt beschuldigd van kwaadwillige belemmering van het verkeer. 

De man sloeg gisteren op de vlucht voor de politie om een nog onbekende reden. Uiteindelijk reed hij in de verkeerde richting op de autosnelweg. De politie zette de achtervolging in en kreeg onder meer de hulp van een politiehelikopter. 

Op de E17 kreeg de man ter hoogte van de verkeerswisselaar in Destelbergen een ongeluk, sprong uit zijn voertuig en vluchtte te voet weg. Na een korte zoekactie kon de man worden opgepakt in een natuurgebied in de buurt.

Onderzoeksrechter

Vandaag verscheen de man voor de onderzoeksrechter. Het parket heeft hem beschuldigd van kwaadwillige belemmering van het verkeer. Hijzelf ontkent dat hij de bestuurder is van de teruggevonden wagen, maar hij werd toch aangehouden door de onderzoeksrechter.

kasto80

Meest gelezen