Adele barst in tranen uit tijdens tv-show als blijkt dat oud-lerares in publiek zit: "Jij hebt mijn leven veranderd"

De Britse zangeres Adele is tijdens een speciale uitzending op tv in tranen uitgebarsten, toen ze herenigd werd met haar oud-lerares Miss McDonald. "Jij hebt mijn leven volledig veranderd", riep ze uit. McDonald gaf Engels aan Adele toen ze twaalf was en wakkerde haar passie aan voor taal en literatuur. Het emotionele fragment wordt gretig gedeeld op sociale media. 

Adele maakt dezer dagen een comeback met haar nieuwe album "30". De Britse zender ITV zond gisterenavond de concertspecial uit, "An audience with Adele". Daarin treedt Adele op voor een publiek van bekende fans en die mogen ook vragen stellen. Dat levert een emotioneel tv-moment op. 

Als actrice Emma Thompson haar vraagt of er iemand in haar jeugd was die haar heeft gesteund of geïnspireerd, begint ze spontaan te vertellen over haar lerares Engels op Chestnut Grove, Miss McDonald. 

"Ik heb haar niet meer gezien sinds ik twaalf was, ze was er maar een jaar, maar ze heeft me echt zin gegeven in literatuur. Ik ben altijd geobsedeerd geweest door Engels en nu schrijf ik liedjes."

"Ze deed ook street dance. Ik was te bang om mee te doen. Maar ze was zo verdomd cool, zo betrokken. Ze zorgde ervoor dat we het belangrijk vonden en wij wisten dat zij ons belangrijk vond. Ze was zo sympathiek dat ik echt uitkeek naar de Engelse lessen."

Verrassing

Als blijkt dat de oud-lerares in de zaal zit, is Adele compleet verrast. "Ik wist niet dat je kwam", zegt ze. De twee vallen elkaar in de armen en Adele kan haar tranen niet bedwingen. "Ik ben zo trots op jou", zegt McDonald. "Bedankt dat je me nog herinnert."

"Je hebt echt mijn leven veranderd", reageert Adele. En dan vraagt ze aan haar moeder die ook in de zaal zit: "Mam, mam, kun je dit geloven?"

"Ik heb nog al mijn boeken, weet je, van toen jij mijn lerares was."

Na de emotionele ontmoeting moet Adele even bijgeschminkt worden. De Britse komiek Alan Carr valt in en geeft zijn eigen interpretatie van "Make you feel my love". 

Meest gelezen