Facebook The New Vigo

Dansen met mondmaskers: "Er was één koppel aan het dansen en dat was geen gezicht"

Bezoekers van dancings en danscafés moesten afgelopen weekend met mondmasker dansen of een negatieve zelftest kunnen voorleggen om dat zonder te kunnen doen. Maar veel zaken bleven zo goed als leeg daardoor. Ook danscafé The New Vigo in Torhout, vertelt uitbater Peter Van Landeghem in Start je dag. 

“In privékring mag alles. Dus wat gebeurt er? De mensen zeggen “al die cinema willen wij niet, we gaan wel thuis feesten”, zegt een ontgoochelde Peter Van Landeghem na een tegenvallend weekend. “Zaterdag zaten we met 8 mensen. Een ramp. We hebben dicht gedaan om 12 uur, normaal zien we de zon opkomen”. 

Volgens de uitbater van het danscafé zou het zelfs beter zijn alles opnieuw te sluiten, om daarna “goed terug te openen, zonder restricties. Want dit is totaal niet werkbaar.” 

Meest gelezen