Park De Mik in Brasschaat. Dit is niet de plaats waar het meisje werd aangerand.
Foto: gemeente Brasschaat

Meisje (12) aangerand in park De Mik in Brasschaat, parket opent onderzoek

Het parket is een onderzoek gestart naar de aanranding van een 12-jarig meisje, gisterenmiddag in park De Mik in Brasschaat. Dat meldt ATV en is bevestigd door de politie. Het meisje bracht de nacht door in het ziekenhuis. 

Het slachtoffer was zondagmiddag met een vriendin aan het wandelen in park De Mik toen een fietser haar vastgreep en aanrandde. Dat gebeurde rond 15 uur, vlakbij de parking van de kinderboerderij. Het meisje kon uiteindelijk vluchten. Ze werd wat later door een voorbijganger gevonden en was in shock. De politie werd verwittigd maar die kon de dader nog niet vinden. 

De vader van het meisje zette zondag zelf een bericht op Facebook. Daarin vraagt hij iedereen die de jongeman heeft gezien of die hem kent om naar de politie te stappen. Het parket is met een onderzoek gestart. Ook DNA-sporen op de kledij van het slachtoffer zullen worden onderzocht. 

Meest gelezen