radio 2

Onbekenden barricaderen weg met hekken, betonblok en fiets in Sint-Lenaarts, automobilist krijgt daardoor ongeval

In Sint-Lenaarts bij Brecht hebben onbekenden afgelopen weekend de Kloosterweg gebarricadeerd met hekken, een betonblok en een fiets. Automobilist Guy Vangeel moest daardoor uitwijken en belandde tegen een boom. Hij heeft drie gebroken ruggenwervels en ligt momenteel in het ziekenhuis. 

Guy Vangeel is blij dat hij het nog kan navertellen, zeker nadat hij de foto's van zijn auto ziet, zegt hij in Start Je Dag bij Radio 2 Antwerpen. Zelf heeft hij het over kattenkwaad: "Ik heb een ongeval gehad, veroorzaakt door derden die de weg gebarricadeerd hadden met een oude fiets, een hekken met reclame op en betonblokken die daar bij horen. Ik zag dat hekken met reclame eerst liggen en was daar achteraf gezien beter overgereden want doordat ik ben uitgeweken heb ik een betonblok geraakt en ik heb dan de controle over mijn stuur verloren, en belandde tegen een boom langs de kant van de weg."

Iedereen kan kattenkwaad uithalen maar dit gaat een brug te ver

Guy Vangeel

Momenteel ligt Guy in het ziekenhuis van Malle met drie gebroken ruggenwervels. Hij is papa van twee jonge kinderen en beseft dat hij erg veel geluk heeft gehad. "Ik ben heel blij dat ik er nog ben en het nog kan navertellen". Een buurtbewoonster hielp Guy uit de auto en belde de hulpdiensten. Na Guy reed er nog een andere auto op de fiets die nog op de weg lag.

"Iedereen kan kattenkwaad uithalen maar dit is wel een brug te ver". Guy vraagt of mensen iets gezien hebben en nuttige informatie hebben voor de politie. Volgens de buurtbewoonster zijn de obstakels er na middernacht gelegd, want toen zij rond middernacht thuiskwam, lagen ze er nog niet.

Meest gelezen