AFP or licensors

Ook kerstmarkt Kortrijk gaat door

Na Brugge heeft ook Kortrijk beslist dat de kerstmarkt dit jaar kan doorgaan, maar wel met extra maatregelen om alles coronaveilig te laten verlopen. De kraampjes zullen verder verspreid staan van elkaar dan tijdens de vorige jaren. 

In Kortrijk gaat de kerstmarkt door zoals gepland, met evenveel kramen dus. Er zullen ook evenveel bezoekers worden toegelaten. De kraampjes zullen wel beter verspreid worden op de verschillende locaties, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Om op de locatie van de kerstmarkt binnen te mogen, zal je een coronapas moeten hebben én een mondmasker moeten dragen. 

Ook in Brugge kerstmarkt

In Brugge gaf het gemeentebestuur afgelopen weekend al definitief groen licht voor de kerstmarkt en Wintergloed, een stadswandeling langs lichtinstallaties. Maar ook daar zal je een CST moeten voorleggen en een mondmasker dragen in de afgebakende zones. Over de kerstmarkt in Roeselare valt vanavond de beslissing. 

Meest gelezen