NICOLAS MAETERLINCK

E40 weer open in Merelbeke richting Brussel na gerechtelijke actie

De E40 is weer open in Merelbeke richting Brussel. De snelweg was daar een tijdlang volledig versperd als gevolg van een gerechtelijke actie.

"Let op! Wegens een actie van de federale politie is de E40 richting Brussel volledig afgesloten bij Merelbeke", schreef woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum om 15.40 uur op Twitter. "Al het verkeer wordt de R4 opgestuurd. Er staat intussen al 4 kilometer file. Vermijd de zone. We hebben geen prognose over de duur van de afsluiting."

Volgens onze informatie was de politie zoekingen aan het doen in het kader van een dodelijk ongeval dat afgelopen nacht op die plek gebeurde. Intussen is de snelweg weer opengesteld voor het verkeer. De avondspits kan wel nog hinder ondervinden.

Meest gelezen