Foto: Radio 2

Ongeval met drie voertuigen zorgt voor grote verkeershinder op Turnhoutsebaan in Schilde

Op de Turnhoutsebaan in Schilde is vanavond een ongeval gebeurd, waarbij drie wagens betrokken waren. Een auto die vanuit Schilde richting Wijnegem reed, moest plots remmen. Een tweede auto heeft getracht om zijn voorligger te ontwijken maar heeft hierbij een auto die uit de tegengestelde rijrichting kwam, geraakt. De derde wagen is vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen.

De bestuurder van de derde wagen is met lichte verwondingen voor verzorging naar het ziekenhuis in Malle gebracht. De blikschade was aanzienlijk. Twee wagens moesten getakeld worden. De rijbaan was een tijd volledig versperd maar werd ondertussen na de takeling terug vrijgegeven.

Het ongeval gebeurde in de dichte mist. Mogelijk ligt beperkt zicht aan de oorzaak van het ongeval. 

Meest gelezen