Brian Laundrie, de verloofde van de vermoorde Gabby Petito, pleegde zelfmoord

Brian Laundrie, de verloofde van de 22-jarige Gabby Petito, heeft zelfmoord gepleegd. Het koppel verdween in september. Hun verdwijning was groot nieuws in de VS. Gabby Petito werd vermoord teruggevonden.

Vorige maand identificeerde de FBI het lichaam van de 23-jarige man aan de hand van zijn gebit, nadat Petito op 19 september na een zoekactie van bijna een maand gewurgd was teruggevonden. De verdwijningszaak was groot nieuws in de VS en ver daarbuiten. De twee reisden vanaf de zomer vanuit New York door de VS en deden daarvan verslag op sociale media.

Laundrie werd gevonden in een natuurgebied in Florida, niet ver van zijn ouderlijk huis. Hij was aangeklaagd voor fraude met de bankkaart van zijn verloofde.

Wie met vragen zit over zelfdoding kan terecht op de Zelfmoordlijn, op het gratis nummer 1813, of op zelfmoordlijn1813.be. Nood aan een gesprek? Dan kan u 24/7 terecht bij Tele-Onthaal op het nummer 106. U kan ook chatten via www.tele-onthaal.be. Jongeren kunnen terecht bij Awel op telefoonnummer 102, of via chat op awel.be.

Meest gelezen