"Thuis" heeft eigen Monopolyspel: word eigenaar van Boowie of Bar Madam

De populaire tv-serie "Thuis" op één heeft voortaan een eigen Monopolyspel. In de speciale versie kan je een heleboel locaties uit de reeks kopen en volbouwen. De speldoos is voorgesteld op een van de locaties uit de reeks. Domein Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek bij Bekkevoort is in "Thuis" het decor van het wijndomein "Stevenson". 

Actrice Lynn Van den Broeck, Viv uit de reeks, kreeg de eer om de allereerste speldoos van "Monopoly Thuis" in handen te krijgen. En daar is ze erg blij mee: "Ik vind het zalig. Sowieso ben ik een grote fan van Monopoly. Maar om de versie te kunnen spelen van de serie waarin je een personage bent, is heel speciaal. Zeker de kanskaartjes, want die zijn heel persoonlijk gemaakt. Zoals bijvoorbeeld: "Angèle heeft een nieuwe jurk nodig, betaal 50 euro." En ook "Boowie", het bedrijf waar ik als Viv vaak langskom, staat bijvoorbeeld op het spelbord."

Lynn Van den Broeck is de vriendin van collega-acteur Mathias Vergels. In het audiofragment hieronder vertelt ze dat ze met hem vanavond alvast een eerste keer gaat spelen in hun huis in Sint-Genesius-Rode.  (tekst gaat daarna verder)

Het bordspel is uitgetekend vanuit bovenaanzicht. Daarbij zie je meteen de onmiskenbare Dreef waarin veel personages wonen. Rondom de dreef staan alle locaties uit de reeks gegroepeerd per gebouw. Zo is de Withoeve met al zijn locaties (de keuken, zaal en de barrel) gegroepeerd. Er is niet enkel ruimte voor locaties uit de reeks, ook de bekende voertuigen uit "Thuis" zijn terug te vinden. Zo kan je de werkcamionette van ACE of de combi van politieagent Tim kopen.

Monopoly Thuis is vanaf vandaag te koop in de winkel en online via de website van Monopoly

Meest gelezen