Archieffoto ter illustratie.

9 gezinsleden lopen CO-vergiftiging op door vuurschaal met kolen in het huis

In Puurs-Sint-Amands zijn 9 mensen overgebracht naar het ziekenhuis na een CO-vergiftiging. Het gaat allemaal om leden van hetzelfde gezin onder wie 5 kinderen. De vergiftiging werd veroorzaakt door een vuurschaal met kolen die binnenshuis gebruikt werd. Over de toestand van de slachtoffers is nog weinig bekend.

Afgelopen nacht zijn 9 personen van hetzelfde gezin overgebracht naar het ziekenhuis van Bornem nadat ze een CO-vergiftiging opliepen. Dat gebeurde in een woning aan de Provincialeweg in Puurs-Sint-Amands. De oorzaak was een vuurschaal met kolen die op de bovenste verdieping van de woning werd gebruikt. 

Over de toestand van de slachtoffer is nog niet veel bekend. Wel bleek intussen dat twee oudere gezinsleden een zware CO-vergiftiging opliepen. 

Meest gelezen