Radio 2

Auto botst tegen tractor en verkeerslicht op kruispunt in Sint-Job-in-'t-Goor

In het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor, bij Brecht, is een auto tegen een tractor en een verkeerslicht gebotst. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Eikenlei met de Handelslei. De brandweer moest het dak van de auto eraf halen om de bestuurder te bevrijden. Die is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval precies gebeurd is. 

Rond 6 uur vanmorgen is er een zwaar verkeersongeval gebeurd in Sint-Job-in-'t-Goor, bij Brecht. Op het kruispunt van de Eikenlei (N115) met de Handelslei (N117) botste een auto met een tractor. De auto kwam tot stilstand tegen een verkeerslicht.

De bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd langs het dak en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar. De schade aan de tractor is beperkt tot het voorwiel. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd.

Door het ongeval was het kruispunt een tijdlang grotendeels versperd, wat voor veel lokale verkeershinder zorgde. Ook de bussen van De Lijn liepen hierdoor vertragingen op.

Radio 2
Radio 2

Meest gelezen