brandweer Brussel

Brand vernielt vier hotelkamers in hartje Brussel

In het centrum van Brussel is kort voor de middag brand uitgebroken in een hotel aan de Adolphe Maxlaan. Het vuur vernielde op korte tijd vier hotelkamers, maar niemand raakte gewond. 

De brandweer van Brussel werd kort na 11 uur vanmorgen gealarmeerd. Er was brand uitgebroken in een hotelkamer op de derde verdieping. Nog voor de eerste ploegen ter plaatse raakten, waren alle hotelgasten al naar buiten gebracht.  

Het vuur nam razendsnel uitbreiding en vernielde een naburige kamer op de derde verdieping en twee andere kamers op de vierde verdieping. Eens ter plaatse was de brandweer het vuur snel meester, onder meer door het gebruik van de aanwezige brandhaspels in het hotel. 

Niemand raakte gewond; slechts één persoon werd ter plaatse door de MUG-arts onderzocht maar bleek ook ongedeerd. In het hotel verbleven sowieso maar weinig mensen. 

brandweer Brussel

Meest gelezen