Studio Brussel

Lionel Richie is eerste headliner voor de Lokerse Feesten 2022

Lionel Richie is de eerste headliner van de Lokerse Feesten. Op 5 augustus 2022 is de zanger, bekend van onder meer "All Night Long", te zien op de Grote Kaai. De 72-jarige Richie was normaal gezien al een van de headliners voor de editie van 2020, maar die editie werd uiteindelijk afgelast.

De komst van Lionel Richie maakt deel uit van zijn tour, die heet "Hello", waarin alle hits aan bod komen. Richie zal nummers brengen uit zijn tijd als lid van The Commodores, maar ook zijn beste solonummers komen aan bod. De Amerikaanse superster stond ook op het programma voor de editie van 2020, maar die werd toen afgelast omdat de regering alle festivals van die omvang toen annuleerde, door de slechte coronacijfers.

De ticketverkoop voor de avond met Lionel Richie in Lokeren - op 5 augustus - start op zaterdag 27 november om 10 uur via de website van de Lokerse Feesten.

Meest gelezen