TikTok-filmpje van drie stilstaande trams op kruispunt in Brussel gaat viraal

Op dit moment gaat een filmpje viraal met drie trams die stilstaan op een kruispunt in Brussel. Het filmpje werd twee dagen geleden op Tiktok gezet en werd daar al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Het gaat ook rond op Twitter. Onder de beelden is het nummer "Into your arms" van Witt Lowry feat. Ava Max gemonteerd. 

De beelden zijn gemaakt vanuit een raam dat uitkijkt op het kruispunt van de Lambermontlaan en de Prinses Elisabethlaan in Schaarbeek. De drie trams staan in een driehoek in het midden van het kruispunt.

De MIVB denkt dat het filmpje van vrijdag dateert. Er was toen een onderbreking op tramlijnen 3 en 7 doordat er een werfvoertuig van de MIVB geblokkeerd stond. De trams konden niet vlot doorrijden, met deze situatie tot gevolg. 

"Het werfvoertuig stond een eind verderop stil, van ongeveer 5 uur 's ochtends", zegt Guy Sablon van de MIVB. "Dat heeft gevolgen voor de hele lijn. Het is niet zo dat de trams elkaar ingesloten hebben. Zodra het eerste voertuig kon voortrijden, konden ook de andere trams vertrekken." De situatie heeft dus wellicht niet zo lang geduurd.

Meest gelezen