Copyrights AS Media

Zes gewonden en een vermiste bij grote woningbrand in Dongen in Nederland

Door een woningbrand in Dongen in Nederland zijn in de nacht van zaterdag op zondag minstens zes gewonden gevallen. Een persoon wordt vermist, laat een woordvoerster van de veiligheidsregio weten.

De brand brak rond 04.45 uur uit. De bewoners van het pand wisten onder meer via het dak naar buiten te vluchten. Ook bewoners van omliggende woningen verlieten hun huizen. Om hoeveel mensen het precies ging, wist de woordvoerster niet. De geëvacueerden worden door de hulpdiensten buiten opgevangen.

De brandweer heeft meerdere eenheden ingezet om het vuur te bestrijden. Ook is een drone ingezet.

De brand is volgens de veiligheidsregio intussen onder controle. De brandweer heeft weten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar omliggende panden. De getroffen woning is deels ingestort en de brandweer is nog bezig met nablussen.

Meest gelezen