Peter Malaise voor Radio 2

Zestiger dood aangetroffen in sloot in Kluisbergen

Zaterdag is een 67-jarige man overleden, nadat hij in een sloot was beland langs een aardeweg in Ruien, een deelgemeente van Kluisbergen. Hoe hij in de sloot belandde of waarom hij op die aardeweg wandelde, is niet duidelijk. De man had gedronken.

Enkele vrienden waren de man na een cafébezoek gaan zoeken, want hij leek vermist. Zijn lichaam werd uiteindelijk aangetroffen in de sloot. Volgens buren heeft men nog een reanimatiepoging gedaan, maar alle hulp kwam te laat.

Het labo en de wetsgeneesheer zijn ter plaatse gekomen en hebben het incident onderzocht. Rond middernacht werd geconcludeerd dat er geen redenen zijn om aan te nemen dat er kwaad opzet in het spel is of een zelfdoding. 

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Meest gelezen