Nicolas Maeterlinck

Rewind Party van Studio 100 in Sportpaleis gaat door met enkel zittend publiek

De Rewind Party van Studio 100 die gepland stond op 3, 4 en 5 december in het Antwerpse Sportpaleis gaat ondanks de strengere coronamaatregelen door. Dat bevestigt het amusementsbedrijf. Omdat er alleen met een zittend publiek mag worden gewerkt, worden mensen met een staanplaats omgeboekt naar een zitplaats.

De Rewind Party is een soort nostalgisch feest voor Studio 100-liefhebbers, naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het productiehuis en entertainmentbedrijf. Populaire figuren en acts als Kabouter Plop, Spring, Gert Verhulst en Baba Yega komen langs en ook de "nieuwe" K3 met kersvers lid Julia Boschman zal er in première optreden. 

Omdat een deel van de tickets als staanplaatsen waren verkocht, werd na de verstrengingen van het Overlegcomité getwijfeld of het evenement wel kon doorgaan. Het Sportpaleis stelde dat de eindbeslissing bij Studio 100 lag als organisator en er mogelijk een omvorming tot alleen een zittend publiek zou komen. Studio 100 bevestigt nu dat dat laatste inderdaad de bedoeling is. Het bedrijf zegt van de Rewind Party "de grootste zittende party ooit" te willen maken.

Omdat zitplaatsen meer ruimte innemen dan rechtstaande bezoekers, is de capaciteit wel beperkter. Studio 100 besliste daarom om een extra voorstelling te organiseren op maandag 6 december voor al wie de dagen voordien uit de boot valt. Voor de tickethouders die al zitplaatsen hadden, verandert er niets. Het blijft wel verplicht om over een Covid Safe Ticket te beschikken en een mondmasker te dragen.

Meest gelezen