Fietsendief die centrum Maldegem teisterde opgepakt

De Maldegemse politie heeft een 39-jarige man opgepakt die verantwoordelijk is voor een hele resem aan fietsdiefstallen in het centrum van Maldegem. De dader is door de onderzoeksrechter aangehouden en zal zich later vermoedelijk voor de rechtbank moeten verantwoorden.

De politie kwam de man zaterdagavond op het spoor nadat hij rond 17 uur twee koersfietsen gestolen had in de Marktstraat in het centrum van de gemeente. Dankzij de camerabeelden in de buurt kon de politie de verdachte identificeren en kort na de feiten arresteren. 

Resem fietsdiefstallen

Uit het onderzoek bleek dat de man niet terugdeinsde voor een fietsdiefstal meer of minder. Zo zit hij volgens de politie achter een hele reeks van diefstallen in het centrum. De dader is voor de onderzoeksrechter geleid en die besliste om hem aan te houden. De twee gestolen koersfietsen zijn ondertussen teruggevonden en teruggegeven aan de eigenaars. De politie voert nog verder onderzoek.

Meest gelezen