Radio 2

Gewapende overval op villa in Affligem

In Hekelgem, deelgemeente van Affligem is deze voormiddag een gewapende overval gebeurd. Een voertuig met vijf daders is weggevlucht. Over mogelijke slachtoffers of een buit is nog niets bekend. De politie en lokale recherche zijn massaal aanwezig. 

Op de Brusselbaan in Hekelgem, Affligem is deze voormiddag een gewapende overval gebeurd. Het gaat om een villa recht tegenover de Okay-winkel. Eén voertuig is weggevlucht met vijf daders. Over de omstandigheden is momenteel weinig bekend. De politie van de zone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke is massaal aanwezig, samen met de recherche. Maar ze verwijzen door naar het parket Halle-Vilvoorde omdat de feiten zo ernstig zijn. Die wacht op het onderzoek ter plaatse. 

Ongeruste buren

Verschillende ongeruste buren van de Brusselbaan kregen rond 10u30 vanochtend een bericht op hun gsm van het Buurt Informatie Netwerk (BIN). Daarin worden ze gevraagd om uit te kijken naar een verdacht voertuig met vijf daders. Ook de nummerplaat zou voor een stuk bekend zijn. Of er slachtoffers zijn, en wat de buit is, is nog niet bekend. 

Meest gelezen