Radio 2

Kusttram ontspoord in Zeebrugge: 1 passagier raakt gewond en nog de hele avond hinder

Langs de Kustlaan in Zeebrugge is rond 17 uur de kusttram ontspoord. De tram kwam daardoor tegen een paal van de bovenleiding terecht. 1 passagier raakte gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Er zal nog de hele avond hinder zijn op de tramlijn. 

Deze avond rond 17 uur raakte de kusttram van de sporen. De precieze omstandigheden en hoe de tram kon ontsporen, worden nog onderzocht. Daardoor botste de tram tegen een paal van de bovenleiding. Eén van de passagiers raakte gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De andere 30 passagiers werden verder naar hun bestemming gebracht met vervangbusssen. 

De kusttram moet nu terug op de sporen gezet worden en kan daarna pas weggesleept worden. Er zal dus nog de hele avond hinder zijn op de lijn van de kusttram. 

Meest gelezen