Archieffoto

Man ernstig gewond bij overval in woning in Antwerpen

In Antwerpen is een man dinsdagochtend ernstig gewond geraakt bij een overval in zijn woning. De man werd aangevallen door verschillende personen, naar eigen zeggen toen hij thuiskwam nadat hij met zijn hond was gaan wandelen. De politie kon kort na de feiten twee verdachten arresteren.

De Antwerpse politie kreeg dinsdagochtend de melding dat iemand vanuit het raam van een woning om hulp riep in de Van Wesenbekestraat in de stationsbuurt. Binnen trof de politie een gewonde man aan. 

“Het slachtoffer was er ernstig aan toe. De man verklaarde dat hij gekneveld en geslagen was door enkele overvallers. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie is meteen een onderzoek gestart”, vertelt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

Twee verdachten gearresteerd

De politie kon later in de voormiddag twee verdachten arresteren. "Hun betrokkenheid wordt onderzocht, al zijn er verschillende bezwarende elementen gevonden", klinkt het bij de politie. "Het gerechtelijk lab voert een sporenonderzoek op de plaats van de feiten. De precieze omstandigheden en context worden momenteel nog onderzocht."

Ook het mogelijke motief van de overvallers is nog niet bekend en wordt onderzocht.

Meest gelezen