Het personeel van Noorderhart in Pelt wordt letterlijk in de bloemetjes gezet.

Personeel Noorderhart in Pelt krijgt boosterprik en... bloemetjes

In het Noorderhart ziekenhuis in Pelt krijgt het personeel vandaag een boosterprik. Om alle medewerkers, artsen, vrijwilligers, en jobstudenten te bedanken voor hun blijvende inzet, zet de directie hen letterlijk In de bloemetjes.

De directie van Noorderhart wil de personeelsleden die zich laten vaccineren letterlijk in de bloemetjes zetten en hen bedanken voor hun inzet in deze lange en zware coronacrisis: “Elke medewerker die zich de volgende weken een boosterprik laat zetten, krijgt een mooi boeket bloemen en een bedankkaartje van ons”, zegt algemeen directeur Hans Ramaekers. “Onze medewerkers zetten zich nu al bijna twee jaar dag in dag uit in voor al onze patiënten en dat verdient onze oprechte waardering.” Het ziekenhuis vindt het ook belangrijk dat de derde prik gezet wordt om zo de pandemie te helpen onderdrukken. 

In Noorderhart wordt het Moderna-vaccin toegediend, ongeacht welk vaccin er eerder toegediend werd. En er is een langere prikperiode voorzien omdat de boosterprik samenvalt met het griepvaccin. Zo krijgen medewerkers de mogelijkheid om beide prikken te laten zetten. “In Noorderhart is 98 procent van de medewerkers gevaccineerd. We verwachten dezelfde opkomst bij de boosterprik”, zegt Ramaekers nog.  

Meest gelezen