Oostenrijks chalet in Rillaar voor goed doel tijdens eindejaar

In Rillaar staat een mooi houten chalet vol ski-attributen voor café 't Kapelhof. De Rillaarse Bikers organiseren daar activiteiten voor het goede doel tijdens. Het is ook het trefpunt voor een drankje en raclette tijdens de kerstdagen.

Hugo Mattheus (49) en Joris Janssens (51)  van de Rillaarse Bikers hebben in de Aarschotse deelgemeente Rillaar een echt Oostenrijks chalet gebouwd. Het chalet staat aan café 't Kapelhof bij Daisy. Het moet een trekpleister worden voor allerlei activiteiten ten voordele van het goede doel. 

De vereniging organiseert dat al 4 jaar, het begon met een tent maar nu is het een chalet, recht uit de Oostenrijkse bergen. De opbrengst gaat naar vzw Anvasport of Anders Validen Sporten, een vereniging die zich inzet voor mensen met een motorische handicap. De vzw wil hen laten deelnemen aan verschillende sporten, onder andere wintersporten zoals skiën.

Beluister hier het gesprek met cafébazin Daisy in de middag van radio2 Vlaams-Brabant.

Meest gelezen