Jurgen Eeckhout

Auto rijdt keuken van woning in Landegem binnen terwijl bewoners thuis zijn

Een jongeman is deze middag met een Mercedes de keuken van een woning binnengereden. Hijzelf en een passagier liepen hierbij lichte verwondingen op en moesten voor verzorging naar het ziekenhuis. De bewoners van het huis waren thuis en zijn ongedeerd gebleven.

De man reed er kort na de middag langs de Vaart, maar miste op het T-kruispunt de bocht naar links. Zijn wagen boorde zich door de gevel van een huis en kwam in de keuken terecht. Op het moment van het ongeval waren de bewoners thuis, maar gelukkig hadden ze een paar minuten eerder de keuken verlaten. Zij bleven ongedeerd, maar zijn wel in shock.

De gevel liep erg veel schade op. De brandweer kwam ter plaatse om de muur te stutten. De wagen is ondertussen getakeld.

Copyright Jurgen Eeckhout

Meest gelezen