Correcties en aanvullingen in december

Als er fouten werden gemaakt in tekstartikels, dan worden die op de website zelf gecorrigeerd. Maar als kijkers of luisteraars een fout hebben opgemerkt op radio of televisie, of als het nuttig is om de verslaggeving aan te vullen, dan vindt u dat hier terug.

ombudsman
Tim Pauwels
Nieuwsombudsman - klik hier voor meer

Geert Bailleul is niet de enige internationale schaakarbiter van ons land

In De Zevende Dag op 28 november 2021 werd studiogast Geert Bailleul aangekondigd als voorzitter van de Koninklijke Belgische Schaakbond en als de enige internationale schaakarbiter van ons land.  Maar dat was niet helemaal juist.  Er zijn in totaal een tiental Belgische schaakarbiters. Geert Bailleul is wel de enige Belg die zich tot de A-categorie, de hoogste categorie van internationale schaakarbiters, mag rekenen. 

Meest gelezen