Kop-staartaanrijding in het centrum van Retie: 2 inzittenden naar het ziekenhuis

In  het centrum van Retie is vanmiddag een wagen op een andere gebotst. De passagier van de aangereden wagen en de bestuurder van de andere wagen, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was de N18, de Sint-Martinusstraat, een klein uur afgesloten in beide richtingen.

Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur. Bij de verkeerslichten op de Sint-Martinusstraat in het centrum van Retie reed een wagen achteraan in op een andere. 

De vrouw die als passagier in de eerste wagen zat, heeft daarbij vermoedelijk een nek- of rugletsel opgelopen. Ze werd door de brandweer uit de auto gehaald en werd naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder raakte niet gewond. De bestuurder van de tweede auto werd ook naar het ziekenhuis gebracht.

Meest gelezen