Archiefbeeld als illustratie

Antwerpse politie ontdekt illegaal café onder winkel

In Antwerpen heeft de politie een illegaal café ontdekt in de kelder van een winkel in de Lange Beeldekensstraat. De politie werd initieel opgeroepen omdat er verschillende meldingen van overlast en vechtpartijen waren ter hoogte van een winkel. Er werden verschillende inbreuken vastgesteld waardoor de winkel uiteindelijk verzegeld werd.  

 Het wijkteam van de Atheneumwijk in Antwerpen hield vrijdagavond toezicht ter hoogte van een winkel in de Lange Beeldekensstraat. Aanleiding voor de controle waren verschillende meldingen van overlast en vechtpartijen ter hoogte van de winkel. 

"Hoewel de rolluiken van de winkel gesloten waren en de deur was afgeplakt, waren er wel mensen aanwezig in de 'winkel'", zo laat de Antwerpse politie weten. De aanwezigen waren allemaal alcohol aan het nuttigen en enkelen waren ook aan het roken. 

Een man kwam uit een luik gekropen dat toegang bleek te geven naar een illegaal café in de kelder

Politie Antwerpen

Tijdens de controle in de winkel deed de inspecteur een opmerkelijke ontdekking.  "Een man kwam uit een luik gekropen dat toegang bleek te geven naar de kelder. Die bleek volledig ingericht als café", aldus de politie. In dat illegale café werden nog eens drie klanten aangetroffen.

Winkel verzegeld

Gezien de vele inbreuken die werden vastgesteld in de 'winkel' werd deze in opdracht van de magistraat verzegeld. 

Meest gelezen