Foto: Radio 2
MARNIK AERTS

Autobestuurder zwaargewond na frontale aanrijding met terreinwagen in Kalmthout

Rond 19.20 uur gisteravond is er een frontale aanrijding gebeurd tussen 2 voertuigen op Noordeind (N122) in Kalmthout. Een auto botste er met een terreinwagen. De bestuurder van de auto werd door de brandweer bevrijd, hij is zwaargewond.

De man raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder en de passagier van de terreinwagen raakten lichtgewond maar werden niet overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is de rijbaan tussen Kalmthout en Wildert (Essen) in beide richtingen versperd. Het ongeval gebeurde in een flauwe bocht op de brug over het treinspoor. Een buurtbewoner klaagt aan dat er regelmatig verkeersongevallen gebeuren op die plaats.

Meest gelezen