Radio 2

Stalbrand zorgt voor rookhinder voor omwonenden in Meulebeke

Buurtbewoners van de Gentstraat in Meulebeke hebben vanmorgen een tijdlang hun ramen en deuren gesloten moeten houden. In een landbouw- en transportbedrijf was een zware brand uitgebroken in een stal en dat zorgde voor zware rookhinder.

Om de brand te bestrijden werden de brandweerkorpsen van Tielt, Ingelmuster en Izegem ingeschakeld. Toen zij aankwamen, was het vuur al ontwikkeld tot een zwaar uitslaande brand. De hevige rook dreef af naar de huizen in de buurt. De bewoners werden dan ook via Be-Alert gevraagd om ramen en deuren dicht te houden. 

Het duurde even voor de brand onder controle was. Intussen is alle gevaar geweken. Voor zover bekend raakte niemand gewond en bleven ook de dieren op het landbouwbedrijf gespaard. 

Radio 2

Meest gelezen